Home » Nyheder » - Har du husket din arbejdsmiljørepræsentant?

- Har du husket din arbejdsmiljørepræsentant?

Fakultetet befinder sig i en tid med forandring, og det kan skabe usikkerhed hos medarbejderne. Måske har man brug for nogen at tale med – her melder arbejdsmiljørepræsentanterne sig på banen.

Jan Guldager Jørgensen er arbejdsmiljørepræsentant, og han gør opmærksom på, at han sammen med sine kolleger kan være en værdifuld medspiller. Derfor opfordrer han til, at man opsøger sin nærmeste repræsentant, hvis man har brug for at tale om tingene.
– Der er en usikkerhed på fakultetet nu under denne proces, og den kan vi ikke fjerne hundrede procent, men vi kan være opmærksomme på den. Det er helt normalt, hvis man som medarbejder føler sig frustreret i en tid, hvor der sker forandringer.

Arbejdsmiljørepræsentanterne er valgt til opgaven, og der findes en for hver enhed, så alle har en arbejdsmiljørepræsentant tæt på. Find din egen på listen her.

Det, synes Jan Guldager Jørgensen, at man skal benytte sig af, hvis man har behov for at få lettet tankerne.
– Jeg kan ikke komme med råd til medarbejderne her, for det er meget individuelt, hvordan man reagerer, og hvad man har brug for. Jeg vil bare gøre opmærksom på, at muligheden er der. Vi arbejdsmiljørepræsentanter kan lægge øre til meget, og vi har tavshedspligt, så det, man siger til os, kommer ikke videre – medmindre man ønsker, vi skal bringe det videre.

Arbejdsmiljørepræsentanterne er ikke den eneste ressource for dig, som ansat på Fakultetet. Du kan også søge rådgivning ved din lokale tillidsrepræsentant.

No comments

Be the first one to leave a comment.

Post a Comment